Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Novosti > Sadržaj
Класификација и принцип гасне бакље
Dec 02, 2017

За контролу односа протока гаса и мешања, пламен и алат за заваривање називају се заваривање бакљом. Ињекторска батерија за варење и бакља са константним притиском два, ињекторска батерија која користи притисак притиска гаса је нижа од 0,007МПа, запаљиви гас убризгавањем ефекта усисавања у ињектирање протока кисеоника, помешаног са кисеоником, тако да је варионик са сисањем, кисеоник од млазница при великом брзином стрељачком инциденту Страв 3, млазни ацетилен млијеко за усисавање сламе.

Притисак кисеоника изобаричног горионика једнак је притиску запаљивог гаса, а мешавина гаса се може изводити без усисног утицаја цурења млазног кисеоника. Као што је приказано на слици 6-38б0, погодно је само за ацетилен средњег притиска.

Израз модела за варење:

1) Х представља варилицу.

2) број битних бројева "0" представља ручни рад.

3) број друге цифре "1" значи тип избацивања; "2" представља изобаричан тип.

4) суфикс број представља максималну дебљину ниског угљеничног челика за заваривање, са јединицом од мм.

Батерија на завареним крајевима спојева волфрам-леме, између волфрама и радног комада од преклопника за пресовање од 1-3 мм, преднапрегнуте, високофреквентне варијанте за варење са луком, 70-80 ДЕГ угао, угао жице је 11-20 ДЕГ пиштољ се креће и посматрати растопљени базен у процесу померања брзине испуштања жице са брзином заваривања за усклађивање, а не са контактом са волфрамовим жицом, како не би се запалила волфрамова електрода, варилачка бакља. Истовремено, према металној боји вара, одређује се ефекат заштите гаса аргона.

Генератор ацетилена са фиксним ацетилен генератором и станицом ацетилена (соба) треба користити за генератор ацетилена од 5 кубних метара на сат / сат или више од 10КГ. Управља га посебна особа и прати поступак сигурног рада ацетиленске станице. Растојање између станице ацетилена, складиштења кисеоника или фиксног ацетилен генератора (или ацетиленског цилиндра) и радионице или других зграда треба да буде у складу са спецификацијом дизајна станице ацетилена.

Сва опрема мора бити проверена прије или када се бакље ради дуго времена. Састав ацетилен генератор кисеоник и гумена црева, вентили и причвршћивачи треба чврсто причвршћивати, без олакшања, појава ломљења и цурења, бочица кисеоника и додатака гумених црева, алати не могу масти прљавштину.