Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Novosti > Sadržaj
Како безбедно користити торцх
Dec 02, 2017

Батерија за варење позната и као пиштољ за заваривање, улога је мешање запаљивог гаса и кисеоника, формирајући одређену енергију пламена за заваривање. Употреба варилачке сијалице треба да буде у складу са одговарајућим захтевима државе. Према начину запаљивог гаса који улази у комору за мешање, може се подијелити на усисну и изобарену.

Да бисмо осигурали сигурност варилачке бакље, обратити пажњу на следеће тачке:

1, пре употребе, прво треба проверити перформансе избацивања. Прво повезано са цевоводом за кисеоник, приступ кисеоником од 1 ~ 4 калибра, ацетилен не преузима контролу, отвори вентил кисеоника и ацетилен вентила, преса са прстима у ацетилен улазној цеви, уколико постоји довољно усисавања, а онда се пуца нормално апсорпциони капацитет; ако нема усисавања, или чак из одлива кисеоника, онда након поправке не сме се користити апсорпциони капацитет радио апарата. Пећ за заваривање под притиском врши проверу да ли постоји блокада на путу за гас.

2, пре употребе, треба проверити и цурење млазнице за заваривање и ваздушни вентил. Затворите вентил, убаците горионицу у воду, а затим прођите у кисеоник и ацетилен. Ако се вода не појави у води, то ће доказати да је запушеност ваздуха добра.

3, сви гасни канали пламеника не смеју бити загађени уљем како би се спријечило опекотање и експлозија кисеоника. Истовремено, зглобна површина млазнице за заваривање не сме бити модрица како би се спречило цурење ваздуха и утицало на употребу.

4, паљење може почети са ацетиленским ручним точком, упалити ацетилен, одмах отворити вентил за контролу кисеоника, ручни точак за регулацију пламена, а такође и окренути ручицу за контролу кисеоника приликом отпуштања, а затим започети ацетилен за подешавање ручице и одмах се упалити. За захтјеве сигурносне операције предлаже се да се претходни метод паљења усвоји. За уски радни простор и лошу вентилацију и неколико заваривања заваривања у исто време, како би се побољшали услови санитарне околине, такође се може усвојити и други метод паљења.

5. Када се употреба заустави, прво је затворено ручно коло ацетилена, а тада кружни ручни точак затворен како би спречио спаљивање пламена и стварање црног дима. Када је заваривач у раду, ако се промени притисак ацетилена и кисеоника или протока, не може да задовољи радне услове. Када је потребно заваривање, морамо зауставити заваривање, поново гашити пламен и ватру након третирања. Забрањено је подешавање пламена пламеном како би се спречило отпуштање узроковано флуктуацијом притиска и струје генератора.

6, након престанка употребе, варилачка бакљица треба да буде висела на правом месту, или уклонити цријево и спремити бакљу у алат. Забрањено је радно користити без истовара цријева и трајно повезати бакље, црево и извор гаса.

Поред тога, темперирање је цилиндар за заваривање пламена, варилачка бакља од катетера до ацетиленског и ацетиленског генератора и тако даље. Ако се током операције појаве опасности, ручно коло које регулише кисеоник треба брзо да се искључи, а затим ручно коло за контролу ацетилена треба затворити. Након што се каљење угаси, у воду се хлади млазница за заваривање, а онда се отвори кисеоник и пепео у пламену се одломи, а затим се паљење поново запали. Поред тога, ацетиленско црево на баклу може се извући у случају нужде. Због тога је обично потребно да црево за кисеоник мора бити чврсто повезано са бакљом, а црево за ацетилен прикључено на спој зупчаника за без зрачења и лако се повезати или спустити.


Par: ne