Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Novosti > Sadržaj
Уобичајени погрешни и елиминациони методи гасне бакље
Dec 02, 2017

(1) "Ба, Ба" звук (снимања) и феномен континуалног пожара. Због дуготрајне употребе варилице, нечистоћа у ацетилену, посебно калцијум-хидроксида и друге чађи на унутрашњем зиду цијеви за избацивање. Искључити са фином отвором од пуцњаве Слама блок жице очвршћујући унутрашњост чађи, нарочито у страв шупље рупу крај 10мм, али и за чишћење.


(2) могућност избацивања је мала, а пламен је мањи. Због дебелог игле клипа кисеоника или због различите оси иглице вентила кисеоника и отвора млазнице вентила кисеоника и отвора за регулацију кисеоника, тако да се уклања акумулација пепела и игла за исправљање вентила .


(3) нема способности избацивања, а истовремено се појављује супротна појава. Постоје нечистоће или затварање млазнице за заваривање у рупици цеви. Ако млазница није блокирана, цеви ацетилен гуме треба истоварити, а млазница може бити блокирана помоћу прстију, а вентил за контролу кисеоника ће се отворити како би се кисеоник вратио, а нечистоће ће се одвести из ацетиленске спојнице . Кад је потребно, смјеса се може уклонити и уклонити унутрашње нечистоће. Ако се затварају млазница за заваривање, доступна кроз иглу и тканину, чистиће се.


(4) када се пламен упали, пламен је сувише мали. Пошто се носи игличасти штап вентила за кисеоник, а размак је превелик, игла вентила и отвора за иглу су узрокована различитим осама, а игла за кисикове вентиле мора бити замењена.


(5) рефлукс на ацетиленском зглобу. То је углавном лабаво и цурење млазнице које је у складу са игло за кисеоник и треба га затегнути.


(6) феномен континуалног гашења пожара долази када се заварују велики заварени или заварени завари. Разлог је у томе што је температура млазнице за заваривање и цеви за мешани гас превисока или су услови за заваривање слободни. У овом тренутку ацетилен треба затворити, млазница за заваривање се потопи у воду да се охлади или затегне млазница за заваривање, или азбестни коноп се навлажи водом, а завојница за заваривање и мешовита цев за гас се завртају.