Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Novosti > Sadržaj
Пажња треба да се плати за коришћење бакље
Dec 02, 2017

(1) пре употребе је потребно провјерити његову ејекцију. Прво, гумена цијев за кисеоник је причвршћена за спој кисеоника, тако да је горионик повезан са кисеоником. У овом тренутку се прво отвара ручном тастер за контролу ацетилена, а затим се отвори ручни точак који регулише кисеоник, а прст се притисне на спој ацетилена. Ако прст осети усисавање, то показује да је усисна функција нормална. Ако нема усисавања, па чак и повратка кисеоника из споја ацетилена, то показује да нема капацитета избацивања и мора се поправити. У супротном, строго је забрањено.


(2) епрувета ацетилен гуме се затим причврсти на спој ацетилена након што се горионик тестира нормално. Уопштено је потребно да спојеви за унос кисика морају бити чврсто повезани са цијевима од гуме за кисеоник, тј. Затезати жицу помоћу стезаљке или жарене жице. Цеви за усисавање ацетилена и цеви за ацетиленску гуму треба да избегну везу превише чврста да би се лако повезала и лако се повукла. Истовремено, потребно је провјерити нормално и цурење других гасних канала, вентила за регулацију гаса и млазнице за заваривање.


(3) ако је горе спроведена инспекција квалификована, може се запалити. Регулатор који регулише кисеоник треба благо отворити када се паљење упали, а затим треба отворити регулатор ацетилена. Пламен мора бити подешен одмах након паљења, тако да пламен може досећи свој нормалан облик. Ако је подешавање ненормално или постоји феномен гашења пожара, проверите да ли је цурење или цевовод блокиран и поправљен. Такође можете отворити вентил за паљење ацетилена, ацетилен упаљен и димити пепео, а затим одмах отворити регулацију кисеоника о Ии Ии пожара. Ова метода може избјећи приватни феномен пожарне експлозије кабла током паљења, али иу случају испоруке кисеоника након затварања одмах из кисеоника, спречавање експлозије, овај метод може лако пронаћи пламеницу за паљење блокирана и друге проблеме, то је мало чађи, утичу на здравље, али је погодан за безбедан рад.


(4) када се употреба заустави, регулациони вентил за ацетилен најприје мора бити затворен, а затим је затворен вентил за регулацију кисеоника како би се спречило напад пламена и производњу пепела. У поступку употребе, уколико дође до темперирања, вентил регулатора ацетилена треба брзо затворити и вентил за регулацију кисеоника је затворен. Након што се каљење угаси, отвориће се регулациони вентил за кисеоник, а преостали пламен и пепео у бакљу се одводе, а предњи део држача горионика се охлади у води.


(5) у поступку употребе, ако се утврди да гасни канал или вентил имају цурење плина, рад треба одмах зауставити, а цурење плина може бити уклоњено да се настави користити.


(6) сви плински канали пламеника не смеју бити загађени уљем, како би спријечили сагоревање и експлозију кисеоника. Штавише, зглобна површина заваривачке млазнице не може бити модрица како би се спречило цурење ваздуха.


(7) након што се бакља заустави, варилачка бакља треба да се виси на одговарајућем месту, или гумена цев се демонтира, а бакља се чува у алатном пољу. Строго је забрањено складиштење варилачке сијалице са изворима гаса у алатном пољу.