Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Novosti > Sadržaj
Свестрана шпорет за камповање
Dec 02, 2017

Дивље дрво је непријатна ствар, јер црни дим Ксунде људи често пљују у сузе. Иако ће пећ на кампу произвести дим на самом почетку, више неће бити забринут због дим и дима када вентилатор ради, а нема потребе да се брине о малом пожару који је изашао свуда, што је довело до опекотина.

Ова пећ за кампирање је такође добра за воду. Уколико имате тенденцију да једете једноставне оброке и донесете удобну храну као што су инстант резанци, можете га кувати топлом водом у то доба. Када се вентилатор пренесе из високог степена у малу брзину, ватра ће постати мања, а чак можете узети у обзир узимање панове да направите оцврт јаје. Што се тиче кувања чаја, посуда се може кувати за око два минута, скоро три пута бржа од алкохолног пита.

У поређењу са алкохолном пећницом, величина је такође погодна. У кампу пећи горионика је пространија и равна, може учинити посуду или чајник стабилнијим. С обзиром на то као гориво, тако лако коришћење локалних материјала, а не треба бринути о недостатку алкохола. Иако није тако чист као алкохолни штедњак, у великом броју случајева може се брзо кувати. За многе градове, шпорет за камповање је такође добар алат за роштиљ. Само купите дрвене кугле из супермаркета, можете кувати свој шницлу или хамбургер у свом дворишту.