Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Novosti > Sadržaj
5 савета како бисте научили како одабрати пећ
Dec 02, 2017

Одредите врсту пећнице на основу броја вршњака

Продавница у заједничкој рерни за пећницу, пећницу, кућу за пећницу, погодна за 2 особе, 4-6 људи, 6-8 људи, ако путује парове, компактна и шик Мини пећница је довољна, али ако је породица гомила људи да се друже са рођацима са сродним особама, мора изабрати факултет дизајн за дружење пећнице (за 6-8 година). Број примјењивих људи на висећој картици пећнице може се користити као референца.


Погледајте материјал пећнице

Пећница многих материјала, обична ливена пећ, пећ, хладно ваљани челични лим од нерђајућег челика (три, распршивање боје) карактеристике пећи од нерђајућег челика, тежина лако чишћења, али због сопственог материјала на пећници од нерђајућег челика за тамно сребро, ако желите пећницу типа светле боје, онда је површина различите отпорности хладно ваљаног челичног лима пећнице дизајн прашкастог премаза на високој температури апсолутно први избор


Гориво је један од проблема који треба размотрити.

Угаљ, гас и струја су три главна горива у пећи. Како их изабрати зависи од ваше употребе.


Ако роштиљ у затвореном простору или код куће, можете изабрати електричну пећницу. Ако споља није тако згодно користити електричну енергију, морате да изаберете једну у пећници угљеника и плина.

Гасна пећница је брза и без загађења, која може задовољити потребу роштиља великих окупљања. Али неки људи нису навикли да користе гас изнутра или у запаљивим предметима као што су шатори, спалне вреће и тако даље. Стога, данас има мање људи који користе гасне пећи.

Ефикасност сагоријевања је важан индикатор


Зато што је везана за брзину кувања са угљеником и храном. Пећница је обично дизајнирана да смањи ширину доње мердевине, омогућавајући повећану топлоту или угаљ. Осим тога, добра пећница такође ће дизајнирати вентил, како би се надокнадио кисеоник током сагоревања. Наравно, ако изаберете пећницу која има слободно подешавање, то је најбољи начин за контролу ватре према физичком стању.


Најбоља демонтажа је погодна, стабилна, издржљива и једноставна за чишћење

Ако можете, боље је питати службенике да вам помогну да саставите пећницу, док сте овладали вештинама монтирања, такође можете видети да ли је демонтажа погодна и да ли је пећница стабилна и издржљива након инсталације. Нико не жели да кува на рицкети пећници, зар не? Неке пећи су сложене у дизајну, а не само тешко склапати и раставити, већ и тешко за чишћење. Стога, када купујемо очи, морамо изабрати пећницу која је погодна, стабилна, издржљива и једноставна за чишћење.