Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Znanje > Sadržaj
Које су категорије спољашњих гасних пећи
Dec 02, 2017

Плинско кухало: то је најчешћа сорта на тржишту вањске опреме. Главни гасови су пропан, бутан и изобутан, а етан се мање користи због рестрикције контејнера. Резервоар за гориво може се подијелити у обичне резервоаре за гас и алпске резервоаре за гас.

Плоча за гориво: постоји једноставна пећ за гориво и вишенамјенски штедњак који може бити гориво или гас, а чак може спалити алкохол и друга течна горива. Гориво укључује бијели бензин, керозин и бензин, уз употребу специјалног уља.

Алкохолна пећ: две врсте течног алкохола и чврстог алкохола. Дизајн течног алкохолног штедња је разноврстан, укључујући тип унутрашњег сагоревања и тип спољног сагоревања. Једном гасификацијом, двапут је испарен. Алкохолна пећ је различита, створила је највећу свјетску свјетску групну тржишну групу, и још боље штедљиву пећ, лагану опрему и ентузијасте ентузијаста за животну средину су у великој мери на штедљивом алкохолу.

Дрво за огрев: пећ за огрев, јер не треба носити гориво, то је од великог значаја за прелазак на велике удаљености. Оваква пећ на отвореном обично је опремљена са малим вентилатором за помоћ и пожар. Недостатак је у томе што је потреба за вентилаторима потребна батерија, али сада неки људи почну користити мале ручне генераторе на отвореном или ручни вентилатори, тако да могу смањити горчину од ношења резервних батерија.

Соларни штедњак: апсолутно штедљива околина, тежина није тешка, али за њено коришћење потребна је нека техничка подршка. Различити углови сунчевог светла треба применити на различите технологије како би добили максималну термичку ефикасност. Недостатак је у томе што постоји јака зависност од услова сунца.

Парафинске пећи, укључујући обичне пећи за свеће и специјалне вањске парафинске пећи. У принципу, ова врста пећи је погоднија за употребу као топлотна изолациона пећ и није погодна за кухање воде и кување.

Мале електричне пећи и електромагнетски штедњаци: постоји много отворених аутомобила опремљених са спољашњим генератором. Под нормалним активностима на отвореном, обично се не користе због подршке великог напајања.

Карбонски штедњак на роштиљу: тешка тежина, велика потрошња горива и без заштите животне средине. Постоји много селф-вожње и РВ камповање апликација. Кампирање на терену ретко се користи.

Друге пећи, као што су специјалне војне пећи и сл.

Шпорет на плин

Гасни штедњак, такође познат као гасни штедњак, најчешћа је сорта на тржишту. Због снажне ватрене моћи, практичне ношње, једноставног руковања, удобног одржавања и умерене цене, велики је пожељан велики ентузијасти на отвореном.


Par: Можете набавити роштиљ на леђима помоћу преносиве пећи за камповање

Sledeći: Ефекат резања пламеника