Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Znanje > Sadržaj
Ефекат резања пламеника
Dec 02, 2017

Горионик је улога кисеоника и ацетилена помешана у складу са процентом, а формирање пламена предгревања, хипербаричног кисеоника прскања до обрађеног предмета који сече, сјечења сјеченог метала у кисеоничном млазу и шљаке за сагоревање кисеоника (оксид ) издужене и формирање срезаних. Батерија је главни алат за сечење радних предмета. Хттп://ввв.велдтоол.цн/

Према мешавини предгревања пламена кисеоника и ацетилена у различитим сензорима за убризгавање и притиска типа 2, која је користила најчешће бакљичасте резне пламенице. Горионик према њиховој употреби подељен је на обичну бакљицу за резање, тешка бачва за резање и заваривачку и резну бакљу.

1, обични модели за резање оксиацетилена углавном укључују Г01-30, Г01-100, Г01-300, ГД1-100

Метода репрезентације модела бакља:

(1) Г торцх.

(2) прва цифра "0" је ручно дело.

(3) други број број "1" представља тип усисавања.

(4) суфиксни дигитални приказ дебљине резања ниског угљеног челика, јединица је мм.

Проверите приањаност споја и вентил треба да буде горионик пре паљења. Такође треба проверити могућност избацивања и апсорпције нове употребе заваривачке бакље и резне бакљике. Апарат за заваривање заваривачке и резне пламеника се догодио услед континуалне врућине детонације, хлађен водом; ако би се требала зауставити детонација услед затварања, може наставити да користи позадински тикет. Радно особље за гасно заваривање и резање плина треба да носи заштитне наочаре. Када користите полуаутоматску машину за резање или аутоматску машину за резање са фиксним типом, оператер треба да носи изоловане ципеле и мјере за спречавање електричног удара. Након завршетка заваривања и резања, вентил за довод гаса кисеоником и ацетиленом треба затворити, а варилачка бакља треба истоварити. Не ради се само за затварање пламеника за заваривање (за сечење) или за савијање гасовода и за напуштање радног места. Неће забранити од вентила за довод ваздуха истовараће цријево за плин, варилицу и пламеник у цијеви, контејнере, резервоаре или алат.


Par: Које су категорије спољашњих гасних пећи

Sledeći: Тип пламеника који се користи у заједничкој употреби