Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Znanje > Sadržaj
Кампирање је добар гас или алкохолна пећ
Dec 02, 2017

Карактеристике пећи на гас су мали волумен, мала тежина, погодан рад и јака ватрена снага. Недостаци су: високи трошкови у касној фази, отпорност на вјетар, ниска ефикасност сагоревања на ниским температурама, али због његове лаке тежине и практичности, тренутно је први избор за камповање и активности пјешачења.

Алкохолна пећ: предност је у томе што је цена пећи и горива јефтина и не треба да се поправља. Недостатак је у томе што је запремина велика, а ефикасност сагоревања је ниска.


Најчешће продати ГАС на тржишту је КСАКС текући бутан гас који произведе јужнокорејска компанија МАКССУН. Обично су две врсте:


230 г стандардни енглески вијчани интерфејс је обично равно ГАС резервоар. Гас је чист и притисак је висок и подржава излазну снагу ГАС пећи изнад 2500В. Време употребе: 1.8-2.6х (тест пећи на 2800В). Мање од 0 степени корисне ефикасности је смањено, а температура треба додати.

Евалуација: планинарење и планинарење погодно за редовно окружење


Кампирање користи 220г картицу, то је уобичајени дугачак резервоар ГАС, ниска цијена. Чистота гаса је ниска и притисак је низак, тешко је снабдевати више од 2500В снаге. Време коришћења: 1-1.3х (тест пећи од 2300В). Сагоревање је нестабилно при ниској температури, а време употребе је знатно скраћено.

Евалуација: погодна за топло окружење, користимо конвенционална кампања за планинарско камповање углавном препоручујемо потрошачима да купују дугачке, ако не и снијежне планине или подручја са ниским притиском, свеукупне или дугачке бочице које су вриједне, са конверзијом од 30 јуана .

Дуга боца ће имати предности у целини:

1. Цена је јефтина, уз конверзију два новца назад.

2. Погодно је носити.

3. Докле год није врло ниска температура (испод нуле или дуга боца)

4. Једном смо питали неке од купаца који су користили дугачке бочице, и било је добро (али не и зими). Можда у планинама када је температура у флашама ниска, а затим у планину више од савета ако желите боље штитити плински штедњак, уопште или увезени плин.


Par: Шпорет камп који генерише струју

Sledeći: Како направити цурење интерфејса пламеника