Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-579-87448268
Факс: + 86-579-87448257
Е-маил: салес@цхинанортхстар.цн
Адреса: Индустријска зона седам села, град Ћииинг, Ионгканг град, 321306, провинција Зхејианг, Кина
Dom > Znanje > Sadržaj
Шпорет камп који генерише струју
Dec 02, 2017

БиоЛите, америчка старт-уп компанија, дизајнирао је пећ за кампирање, који је састављен од металне пећи величине воде и модула пуњења са УСБ интерфејсом. У употреби, неопходно је прво спојити ова два заједно, а затим додати гориво металном пећару, као што су мале гране, ситне дрвене чипсове и сл., И запалити се с подударањима. Када зид пећнице достигне одређену температуру, модул за пуњење ће се аутоматски укључити, а мали вентилатори ће почети окретати више ваздуха у металну пећ да би ватра постала просперитетнија и да би напунила батеријски део модула за пуњење. Само тренутак можете пунити уређаје као што су мобилни телефони, МП3 плејери, блицеви и пуњиве батерије преко УСБ интерфејса.

Пријављено је да УСБ интерфејс пећнице за камповање може обезбедити 2В напајање са напоном од 5В. ИПхоне 4С може да напуни 20 минута и може повећати дужину позива 60 минута. Наравно, може се користити и за загревање хране, а за које се каже да је у могућности да крпи 1 литар воде за 4 до 5 минута.

БиоЛите верује да овај уређај може ефикасно смањити потрошњу фосилних горива и смањити емисије угљеника, поред пуштања кампера у пуњење мобилних телефона како би заштитио животну средину. Поред тога, она ће обезбедити хитну моћ за мобилне уређаје и играти кључну улогу у областима као што су Африка и друге неразвијене електричне мреже.

Ова породица има породичну верзију (породична верзија је мало велика, попут пећине на Земљи, слике су црне афричке мајке у употреби) и кампинг верзија. Слике објављене на овој веб страници требало би да буду кампинг верзија. Овај урагани удара, камперски штедњак показује велику снагу, не само амерички цивили, већ и америчка војска га користи за наплату.


Par: Пиштољ за заваривање је неопходан и погодан

Sledeći: Кампирање је добар гас или алкохолна пећ